onsdag 22. februar 2012

Nathalie og Amalie - Røde Kors

De siste tre dagene på Fremtidskonferansen 2012, har elever meldt seg på forskjellige workshopsser. Nathalie Lysvold (17år) og Amalie Løtvedt (16år) er to av de som har deltatt på Workshoppen Røde Kors. 

Nathalie Lysvold (17år)
I starten av worskoppen var Nathalie litt negativ og syntes at det var litt kjedelig. Etter hvert forsto hun at det Røde Kors snakket og jobbet for var ganske interessant. På Røde Kors forteller hun art de har lært forskjellige redningsmåter, som for eksempel hva man skal gjøre når det forekommer snøras. Røde Kors er noe ungdommer også kan delta i. Dette vurderer da Nathalie Lysvold kanskje å melde seg på.

Foredragene på Fremtidskonferansen syns Nathalie var interesante og lærerike. Hun likte best Mads Gilbert sitt foredrag og paneldebatten. Det var disse som gjorde mest inntrykk på henne og førte til en liten tåre. Etter foredragene har gjestene fått pølser som takk for at de kom. Dette tok Nathalie som en spøk. Hun hadde forestilt seg at gjestene skulle få blomster, men istedenfor dukket de opp med pølser fra Bønes gård. Litt skuffet var hun for det;" men pølser er brunt gull " tilføyer hun før hun går tilbake til workshoppen Røde Kors

Amalie Løtvedt (16år)
Amalie syntes at workshoppen Røde Kors var både kjedelig og kjekk, men lærerikt og nyttig. Nå skal de få inn Anne dukken noe hun ser frem til og tenker vil gjøre workshoppen litt gøyere. Hvis hun kunne velge idag ville hun ikke meldt seg på Røde Kors, men kanskje i senere tid for å hjelpe mennesker som trenger det.

Foredragene på Fremtidskonferansen syns hun var inspirerende og bra. Det med Utøya var sterkt og Mads Gilbert sitt foredrag var inspirerende. - Han er en fantastisk kul person, forteller hun smilende. Hun syns det hele er et bra opplegg unntatt workshopsene. Det med at gjestene fikk pølser fra Bønes gård som gaver var en morsom og sær ting. Likevel er det bra at de får noe som viser gavmildheten på vegne av Nordahl Grieg vgs.

Skrevet av Hilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar